?

Log in

No account? Create an account
DO OR DIE ! - RIWAYAT AMYIR

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> Profile

My guestbook

Links
Christine
Bevee
Jee Hao
Tun Mahathir
Amy 2nd blog

November 25th, 2009


Previous Entry Share Next Entry
10:06 am - DO OR DIE !




18 November 2009 0700 - 0745 Rabu



khas untuk calon SPM dan STPM sahaja. Juga bermakna cuti ( tak rasmi) bagi yang lain. kita enjoy holiday mereka menderita
memerah otak!


SPM dah datang. Hari inilah yang ditunggu sejak sekian lama. Dua tahun bertungkus lumus belajar ( Bagi yang sedar diri). Dua tahun diasak telinga dengan ajaran guru ( yang ada dalam kelas saja). Kini, sampailah masa untuk membuktikan keupayaan diri ( yang berupaya saja)



penanda kawasan larangan dipasang di sempadan blok D dan G - tugas guru baru semasa diorientasikan..

Sebelum ke bilik peperiksaan, calon dihimpunkan di dewan. Adalah sedikit nasihat terakhir.



'pastikan anda bawa slip pendaftaran, IC, pen, pensil dan may GOD bless you. alangkah baiknya ada doa penerang hati dibacakan. bolehlah saya AMINNNN !

Masih ada yang study last minute. Masuk ke apa yang mereka baca dalam minda. Masih ada yang tak yakin nak jawab soalan. Antara buku rujukan yang lihat ditatap dengan penuh fokus ialah SEJARAH! Walaupun paper pertama ialah
BM.

tahukah anda, otak mengambil masa 2 jam untuk proses maklumat? last minute study dalam tempoh 2 jam sebelum exam tidak membantu apa-apa. Hanya sekadar menambah keyakinan diri



tengok orang lain study kita pun nak study juga




yang telah bersedia, melangkah penuh yakin ke bilik peperiksaan. yang study ayam cuba berlagak cool! mereka yang dipotretkan di sini bakal score dengan cemerlangnya! Tunggu dan lihat mac nanti

Tinjauan dalam beberapa blog selepas itu, selepas tamat paper sejarah, 50% tekanan dah hilang. Uh! Hebat juga pengaruh sejarah dalam peperiksaan. Hanya untuk yang bercita-cita score A.



keprihatinan guru umpama ibu sendiri - tapi berapa ramai yang sedar?




eh! mana kau beli beg comel khas untuk SPM ni?


SELAMAT BERJAYA BAGI YANG BERSEDIA BERJUANG.

YANG TEWAS SEBELUM BERJUANG ..... WELCOME TO HELL hmmm GO TO HELL!!! wakakah!!

.P/S : Calon STPM jangan lupa sebut nama saya 7 kali kalau minda buntu ketika exam. Wakakah!!



Current Location: Masjid Tanah , Melaka
Current Mood: stressedstressed
Tags:

(psssstttt!!Ada pesanan untuk saya?)


> Go to Top
LiveJournal.com