?

Log in

No account? Create an account
RIWAYAT AMYIR

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> Profile

My guestbook

Links
Christine
Bevee
Jee Hao
Tun Mahathir
Amy 2nd blog

October 31st, 2009


Previous Entry Share Flag Next Entry
06:46 pm - I'M FREEEEEEEE !!!!
 

29 Oktober 2009   1100 Khamis

Lama tak menulis, rasa gatal pula tangan ini...

Yeaahhhhh!!!!! SIAP AKHIRNYA!!         http://www.emocutez.com

  

hampir semua meja di staff room jadi medan perang - perang skrip jawapan
 

Marking semua dah beres. Selepas seminggu berperang dengan skrip jawapan akhirnya pen purple saya berjaya menewaskan semua skrip itu . Lewat sehari saja daripada jadual. Kepala yang berat pun jadi ringan . Alhamdulillah saya berjaya mengharungi saat genting  marking dengan jayanya. Teknik marking yang saya cipta sendiri berjaya...

  

perbezaan antara mereka yang datang sekolah untuk belajar dan sedia diajar  dengan mereka yang datang sekolah tidak mahu diajar dan kurang ajar!! . Yang kurang ajar itu 'salah guru' yang mahu diajar ' inisiatif diri'
 

Saya nak raikan dengan menonton movie sabtu ini. Malangnya .... orang aras dua nak buat meeting pula. Gosh.. sori ye adeline chua, tangguh lagi. Adeline menang contest : movie with me dalam facebook. Haha.... Sorry Robin, air ticket not included .... di kuching ada cineplexkan.. pergilah lihat sendiri.

 

ngeri lihat begitu banyak skrip jawapan masih tak semak... kalau pakai toyol , cepat habisnya ni
 

Namun masih ada rakan lain yang baru saja nak mula marking ( last paper byk objektif). Yang masih menggunung atas mejapun ada. Timbang kilo sajalah ....

 

bandingkan ketinggian antara dua timbunan skrip jawapan ini... berat mata memandang berat lagi bahu memikul
errr ... kepala berfikir

Rumusan daripada marking skrip jawapan ialah - seperti diduga itulah markah yang layak buat mereka. Namun ada beberapa jawapan calon buat mulut saya ... wow!!!

Dan untuk itu, saya ada hadiah khas . Sekolah tidak akan beri hadiah khas untuk pencapaian terpencil seperti ini. Sekadar memotivasi dan memeriahkan keadaan, saya buat sendiri sama seperti tahun-tahun lalu. Apa hadiahnya? 

TUNGGUUUU !!!

Err... boring lah tak ada apa nak buat ...haha. Hmm.. rasanya saya nak tolong Lu habiskan markingnya... Kesian lihatnya dia tersadai di meja dengan exam paper jadi bantal apabila tengah hari. Student dia pandai sangat..!!!


                              http://www.emocutez.com

Current Mood: accomplishedaccomplished
Tags:

(psssstttt!!Ada pesanan untuk saya?)


> Go to Top
LiveJournal.com